Nieuwe montage handleiding voor blokhutten

Blokhutparadijs komt binnenkort in samenwerking met de fabriek met een nieuwe en complete handleiding voor blokhutten, houten garages, tuinhuizen en chalets.

We hebben als doelstelling de meest complete en uitgebreide handleiding voor blokhutten neer te zeten. We gaan daarin niet alleen de opbouw van blokhut of chalet beschrijven met al onze handige tips, maar ook een hoodstuk wijden aan typische problemen, het achteraf installeren van onderdelen en onderhoud.

Wij willen namelijk niet dat u alleen u uw aankop goed opbouwt, wij willen ook dat u er jarenlang van kan genieten. Dat geeft ons namelijk plezier in hetgeen wat wij aan het doen zijn. Een scherpe prijs voor een goed product, waarmee u jarenlang plezier heeft.

Er wordt namelijk wel veel gesproken dat het opbouwen van een tuinhuisje een gemakkelijke klus is… dat klopt enigszins ook wel, maar als u het echt goed wilt doen, zijn er toch een hoop handigheden die u zonder een juiste handleiding niet had geweten. Uit jarenlang ervaring en in samenwerking met ervaren bouwers is onze handleiding geschreven. Vanaf het najaar zit deze handleiding bij alle blokhutten, tuinhuizen, houten garages en chalets. Let op! U kunt deze handleiding niet online downloaden. We zijn er namelijk trots op en willen niet dat deze inhoud over wordt genomen door een webshop! 😉

Houd ons in de gaten!

Hier alvast een klein voorproefje:

Handleiding preview