Blokhut met plat dak

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Een blokhut met plat dak kan een handig toevoeging zijn in uw tuin. Daarnaast kan het ook erg mooi zijn als u de juiste keuze heeft gemaakt. Wij zullen u ondersteunen met het maken van deze keuze. Dit kunnen wij doen door voorbeelden te tonen van een bepaalde blokhut en door adviezen te geven voor uw specifieke situatie.

Maatwerk met plat dak

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een maatwerkservice. Dit zorgt ervoor dat onze klanten alle kanten op kunnen met hun keuze. Wilt u een grote ramen in uw blokhut? Geen probleem. Een dubbele deuren? Wij regelen het voor u.

Wij hebben het totale pakket

Doordat het in Nederland vaak regent, is het zaak dat het water goed wordt afgevoerd en al helemaal op een blokhut met plat dak. Daarom bieden wij u ook dakgoten aan, zodat de afwatering goed en netjes geregeld is. Daarnaast kunt u ook verf, beits en impregneer bij ons aanschaffen. Dit is om de blokhutten te beschermen tegen eventuele houtrot die zou kunnen optreden. Daarom is het wijze keuze om bij ons uw blokhut aan te schaffen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Blokhut met plat dak[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Voordelen van een plat dak

Het grote voordeel van een blokhut met plat dak is dat het dak vrij laag is, waardoor een eventuele plaatsing dichtbij de schutting geen of minder hinder zal veroorzaken bij uw buren. Daarnaast zijn blokhutten met plat dak vaak veel effici├źnter, doordat de ruimte beter gebruikt kan worden. Een plat dak kan natuurlijk ook gewoon simpelweg mooier worden gevonden door de gebruiker dan een schuindak.
Het enige nadeel van een dergelijk dak is dat er soms wat water niet wegloopt. Dit is vaak wel op te lossen met een enkele kleine aanpassingen, maar het is wel goed om te weten voor u over zou gaan tot een eventuele aanschaf.

Service

Uiteraard wij u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit doen we door al onze kennis en ervaring in te zetten bij de aanloop van de aanschaf. Maar daarnaast leveren we ook een uitgebreide handleiding bij het bouwpakket, zodat u er snel en gemakkelijk mee uit de voeten kunt. De handleiding is logisch en duidelijk en daardoor ook voor de minder ervaring bouwer geschikt. Echter, als u toch tegen een eventueel probleem aanloopt dan zullen wij u proberen te helpen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via de telefoon of via de mail.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]