Blokhutten

Een overzicht van onze standaard blokhutten ziet u hieronder. Op zoek naar een kleiner model? Probeer dan eens te kijken tussen onze tuinhuisjes. Maatwerk? Klik hier!

2
Yes
None
1
Name...
/blokhutten/
Thumbnail
Sort By:
Blokhutten
Blokhut Zeeland 4x3 44mm Image
vanaf €2569
2,
0,
,
Blokhut Zeeland 4x3 44mm,
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm Image
vanaf €2399
2,
0,
,
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm,
Blokhut Groningen 5x3 44mm Image
vanaf €2599
2,
0,
,
Blokhut Groningen 5x3 44mm,
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm Image
vanaf €5989
2,
0,
1,
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm,
Blokhut Gouda 5x4 44mm Image
vanaf €3399
2,
0,
1,
Blokhut Gouda 5x4 44mm,
Blokhut Roberto 5.6x4 Image
prijs op aanvraag
2,
0,
,
Blokhut Roberto 5.6x4,
Blokhut Zeeland 5x5 44mm Image
vanaf €3789
2,
0,
,
Blokhut Zeeland 5x5 44mm,
Blokhut Zeeland 6x6 44mm Image
vanaf €4769
2,
0,
,
Blokhut Zeeland 6x6 44mm,
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm Image
Vanaf €5449
2,
0,
,
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm,
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm Image
vanaf €2699
2,
0,
,
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm,
Blokhutten
Blokhut Zeeland 4x3 44mm
vanaf €2569
Blokhut Zeeland 4x3 44mm Image
Dit is het instapmodel van de blokhuttenfamilie "Zeeland". Met een afmeting van 4x3m krijgt deze een binnenmaat van 3.71 x 2.71 meter. De luifel steekt 1 meter aan de voorkant uit en net zo als bij andere modellen Zeeland is bij dit type de dubbele deur ook links te plaatsen, zodoende het dubbele raam aan de rechterkant komt. Al onze blokhutten worden standaard geleverd met een houten vloer. Deze houten vloer komt uiteraard niet koud op de ondergrond te liggen, maar deze steunt op geïmpregneerde funderingsbalken. Een blokhut als deze is bijvoorbeeld ook leuk om te gebruiken als tuinkantoor. Er is ruimte voor een bureau en er kan nog een kleine zithoek gecreëerd worden. Indien een blokhut als tuinkantoor wordt gebruikt is het aan te raden om de vloer en het dak te isoleren, zodoende de blokhut met een simpel kacheltje warm te houden is. Is dit toch niet het model dat u zoekt en de andere modellen hebben passen ook niet bij uw wensen? Geen probleem! Wij zijn maatwerkspecialisten bij uitstek en kunnen samen met u uw ideale blokhut in no-time samenstellen. Samen met een van onze adviseurs kunt u onder het genot van een kop koffie of thee in alle rust uw wensen bespreken. Wij begrijpen als geen ander dat elk project speciale aandacht vereist en wij zijn erop gebrand om die aandacht te leveren. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen voor meer informatie. Vanaf €2569,= (incl. transport NL)

Mogelijkheden van de blokhut Zeeland 4x3

2,
0,
,
Blokhut Zeeland 4x3 44mm,
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm
vanaf €2399
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm Image
Dit model Blokhut Deventer 4.5×2.5 is een zeer gewild en populair model onder de blokhutten. Dit model typeert zich ten opzichte van veel andere modellen omdat het dak een kwart slag staat gedraaid. Hierdoor krijgt de blokhut Deventer een heel andere uitstraling. Dit model is in de verfbeits gezet met topkwaliteit beits die 10-12 jaar meegaat. Deze verfbeitsen kunnen wij in alle gewenste (RAL) kleuren mengen. Ook is het model van de foto’s voorzien van Premium Plus (meerprijs) ramen en deuren. Dat zijn ramen en deuren van nóg betere kwaliteit en voorzien van een handiger open-sluit systeem. Laat u hierover informeren in onze showroom te Amstelveen. In onze showroom hebben wij een kleinere variant van dit model staan, namelijk deze blokhut in een breedte van 3.4 en een diepte van 2.5 meter.

Mogelijkheden van de blokhut Deventer 4.5×2.5

2,
0,
,
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm,
Blokhut Groningen 5x3 44mm
vanaf €2599
Blokhut Groningen 5x3 44mm Image
Een uniek model blokhut. Dit model heeft, in tegenstelling tot andere blokhutten van deze grootte wél een kamerindeling. Of beter gezegd: het heeft 2 aparte ruimtes met elk een eigen ingang. Het linker gedeelte van de blokhut is te vergelijken met een blokhut van 3 x 3 meter. Met een binnenruimte van 2.71 x 2.71 is het een grote ruimte om bijvoorbeeld wat fietsen, een barbeque en nog wat spullen in op te bergen. Het kleinere hokje van 1.96 x 2.71 m is vooral geschikt om bijvoorbeeld tuingereedschap in op te bergen, waarbij je het vieze tuingereedschap en "schone" andere spullen van elkaar gescheiden houdt. Uiteraard is het ook mogelijk om dit model in andere afmetingen te laten ontwerpen door een van onze maatwerk-adviseurs. Het is zodoende mogelijk om allerlei aanpassingen te verwerken in het huidige model. Het beste kunt u hiervoor even contact met ons opnemen, dan kunnen wij u daar vrijblijvend over informeren. Ook kunt u gewoon langskomen in onze showroom of een afspraak maken, dan reserveren we ruim de tijd voor u in onze showroom. Vanaf €2599,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL)

Mogelijkheden van de blokhut Groningen 5x3

2,
0,
,
Blokhut Groningen 5x3 44mm,
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm
vanaf €5989
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm Image
Deze blokhut had eigenlijk ook in het rijtje houten chalets mogen staan. Het is namelijk eentje met een aardige kamerindeling. Het woonkamergedeelte is 4.21 x 3.65 en dus ruim voor een keuken en zithoek. De kleine kamers zouden elk kunnen fungeren als een slaapkamer, maar wellicht kan 1 beter worden gebruikt als slaapkamer en de ander voor een badkamer. De voorzijde is voorzien van veel glas, waardoor er veel licht naar kan komen. De luifel van blokhut Vinkeveen zorgt voor een fijne plek om buiten te zitten, ook als het regent.
2,
0,
1,
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm,
Blokhut Gouda 5x4 44mm
vanaf €3399
Blokhut Gouda 5x4 44mm Image
Dit model is bijzonder door het vele glas dat aan de voorkant zit. Hierdoor komt er een stuk meer licht naar binnen dan vergeleken met andere blokhutten. Uiteraard is dit model ook weer voorzien van dubbel glas. Door de ruime hoeveelheid aan licht dat naar binnen kan is dit model ideaal als atelier of om je hobby in te beoefenen. Echt licht is altijd mooier dan kunstlicht en daar blinkt deze blokhut in uit. Bent u wel op zoek naar iets in deze afmeting van 5x4, maar is dit toch niet het model dat u zoekt? Probeer dan eens Blokhut Zeeland 5x4. Of wellicht biedt ons maatwerkprogramma een oplossing voor uw. Daarmee kunnen we namelijk samen met u een blokhut ontwerpen. Het Cabinplanner maatwerkprogramma is zeer uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. Kom anders eens langs in onze showroom en laat u overtuigen! Vanaf €3399,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL)

Mogelijkheden van de blokhut Gouda 5x4

2,
0,
1,
Blokhut Gouda 5x4 44mm,
Blokhut Roberto 5.6x4
prijs op aanvraag
Blokhut Roberto 5.6x4 Image
Blokhut Roberto is een ontwerp van een verkoopadviseur van ons: Robert. Robert heeft dit model speciaal voor een tuinpark ontwikkeld in Zoetermeer. Dit model kenmerkt zich door een extra afgesloten ruimte. Deze ruimte in de blokhut is bijzonder handig voor tuingereedschap en dergelijk: geen vies tuingereedschap in het recreatieve gedeelte van de blokhut. Tevens is model Roberto voorzien van een mooie luifel van 1 meter diep. Dit model is uitgevoerd in een houtdikte van 44mm, maar is ook in andere houtdiktes te verkrijgen. Op de afbeelding is dit model geschilderd in een lichte grijs/blauwe kleur gecombineerd met wit voor de ramen en deuren. Dit geeft blokhut Roberto zoals hij hier staat een zeer "stranderige" uitstraling. De mogelijkheden om blokhutten verschillende soorten uitstralingen te geven zijn enorm, zoals hier is te zien door middel van de verf.

Mogelijkheden van Blokhut Roberto 5.6x4

2,
0,
,
Blokhut Roberto 5.6x4,
Blokhut Zeeland 5x5 44mm
vanaf €3789
Blokhut Zeeland 5x5 44mm Image
De Blokhut Zeeland 5x5 is één van de grotere modellen blokhutten in de houtdikte van 44mm. Deze blokhut is voorzien van een luifel van één meter. Bijzonder handig om het raam op een tocht-stand te laten staan zonder dat er water naar binnen kan regenen. Dit model is afgewerkt met een zwarte verfbeits voor de wanden en een witte verfbeits voor de ramen en deuren (zie afbeeldingen). In dit geval is gebruik gemaakt van Hermadix Hourdecorverfbeits. Het dak is voorzien van metalen dakpanprofielplaten. Deze dakpanprofielplaten zijn ook in de kleur zwart geplaatst en zorgen voor een extreem lange levensduur. Dakpanprofielplaten hebben namelijk doorgaans een levensduur van meer dan 30 jaar. Een alternatief zou zijn dakshingles. Deze blokhut is geplaatst door ons eigen bouwteam. Onderaan deze pagina ziet u een afbeelding met een veranda van 1.5m diep aan de voorzijde: dit is optioneel.

Mogelijkheden van de blokhut Zeeland 5x5

2,
0,
,
Blokhut Zeeland 5x5 44mm,
Blokhut Zeeland 6x6 44mm
vanaf €4769
Blokhut Zeeland 6x6 44mm Image
Dit model haalt echt het onderste uit de kan. Blokhut-balken mogen in de regel maximaal een lengte hebben van 6 meter. Deze vuistregel wordt gebruikt, omdat anders de balken teveel krom kunnen trekken en een veilige en sterke constructie niet kan worden gegarandeerd. Blokhut Zeeland 6x6 maakt in het bijzonder gebruik van deze kennis. Elke wand is, zoals u waarschijnlijk al vermoedde, 6 meter lang. Dat zorgt voor een binnenruimte van 5.91 x 5.91 meter, zoals ook hier op de afbeelding rechts te zien is (klik voor een vergroting). Deze afbeelding is een top-view van de binnenzijde van de blokhut. De dubbele deur aan de voorzijde is ook links te plaatsen, dan komt het dubbele raam vanzelfsprekend aan de linkerkant. De gehele collectie "Zeeland" is voorzien van 44mm dikke wanden. Zoals ook bij andere modellen is het bij dit model ook mogelijk om een terras aan de voorzijde te plaatsen (zie afbeelding links). Bij deze wanddikte leveren wij standaard Premium ramen en deuren. Deze Premium ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas en zijn van zware kwaliteit. Al onze blokhutten zijn goed te isoleren door middel van vloerisolatie en dakisolatie-pakketten. De vloerisolatie plaatsen wij onder de houten vloer en de dakisolatie plaatsen wij op het houten dak. Indien we dakisolatie plaatsen adviseren wij altijd gebruik te maken van dakpanprofielplaten. Meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op! Vanaf €4769,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL)

Mogelijkheden van de blokhut Zeeland 6x6

2,
0,
,
Blokhut Zeeland 6x6 44mm,
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm
Vanaf €5449
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm Image
Dit model is een van de grotere blokhutten in ons assortiment zonder verdere kamerindelingen. Als u opzoek bent naar een model met kamerindeling, kijk dan naar onze houten chalets. Blokhut Steenwijk heeft een zeer grote binnenruimte van 5.71 x 4.71 meter en een lange luifel om de gezellige warme dagen onder door te brengen. De dubbele deur die u op de afbeelding ziet staan is ook aan de rechterkant te plaatsen, zodoende de 2 ramen aan de linkerkant komen. Standaard worden onze blokhutten geleverd met een houten vloer en dakshingles als dakbedekking. Het is uiteraard ook mogelijk om dakpanplaten op het dak te laten monteren, dat geeft toch wel een heel andere uitstraling. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen. Vanaf € 5449,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL)

Mogelijkheden van Blokhut Steenwijk 6x5

2,
0,
,
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm,
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm
vanaf €2699
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm Image
Dit model blokhut kenmerkt zich door een zijluifel of overkapping waar in de warme zomerdagen wat afkoeling kan worden gezocht tegen de warme zon. Dit model is voorzien van een blokhut-gedeelte van 3x3 en heeft een binnenruimte van 2.71m x 2.71m. Het overdekte gedeelte is ook ongeveer 3x3 meter, zodat er een ruime hoek loungeset in past.

Blokhut met plat dak

Het platte dak werken wij af met EPDM rubber (à €475). Dit is een topkwaliteit product dat tot 40 jaar meegaat. De afvoer kan aan de achterkant van de blokhut worden bevestigd, door 2 waterpijpen in de hoeken van de blokhut. Het is hier bijvoorbeeld nog mogelijk om een waterton te bevestigen of het water naar beneden te laten afvoeren.
2,
0,
,
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm,
Blokhutten
Blokhut Zeeland 4x3 44mm Image
Blokhut Zeeland 4x3 44mm
Dit is het instapmodel van de blokhuttenfamilie "Zeeland". Met een afmeting van 4x3m krijgt deze een binnenmaat van 3.71 x 2.71 meter. De luifel steekt 1 meter aan de voorkant uit en net zo als bij andere modellen Zeeland is bij dit type de dubbele deur ook links te plaatsen, zodoende het dubbele raam aan de rechterkant komt. Al onze blokhutten worden standaard geleverd met een houten vloer. Deze houten vloer komt uiteraard niet koud op de ondergrond te liggen, maar deze steunt op geïmpregneerde funderingsbalken. Een blokhut als deze is bijvoorbeeld ook leuk om te gebruiken als tuinkantoor. Er is ruimte voor een bureau en er kan nog een kleine zithoek gecreëerd worden. Indien een blokhut als tuinkantoor wordt gebruikt is het aan te raden om de vloer en het dak te isoleren, zodoende de blokhut met een simpel kacheltje warm te houden is. Is dit toch niet het model dat u zoekt en de andere modellen hebben passen ook niet bij uw wensen? Geen probleem! Wij zijn maatwerkspecialisten bij uitstek en kunnen samen met u uw ideale blokhut in no-time samenstellen. Samen met een van onze adviseurs kunt u onder het genot van een kop koffie of thee in alle rust uw wensen bespreken. Wij begrijpen als geen ander dat elk project speciale aandacht vereist en wij zijn erop gebrand om die aandacht te leveren. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen voor meer informatie. Vanaf €2569,= (incl. transport NL) Mogelijkheden van de blokhut Zeeland 4x3 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
vanaf €2569
2,
0,
,
Blokhut Zeeland 4x3 44mm,
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm Image
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm
Dit model Blokhut Deventer 4.5×2.5 is een zeer gewild en populair model onder de blokhutten. Dit model typeert zich ten opzichte van veel andere modellen omdat het dak een kwart slag staat gedraaid. Hierdoor krijgt de blokhut Deventer een heel andere uitstraling. Dit model is in de verfbeits gezet met topkwaliteit beits die 10-12 jaar meegaat. Deze verfbeitsen kunnen wij in alle gewenste (RAL) kleuren mengen. Ook is het model van de foto’s voorzien van Premium Plus (meerprijs) ramen en deuren. Dat zijn ramen en deuren van nóg betere kwaliteit en voorzien van een handiger open-sluit systeem. Laat u hierover informeren in onze showroom te Amstelveen. In onze showroom hebben wij een kleinere variant van dit model staan, namelijk deze blokhut in een breedte van 3.4 en een diepte van 2.5 meter. Mogelijkheden van de blokhut Deventer 4.5×2.5 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
vanaf €2399
2,
0,
,
Blokhut Deventer 4.5x2.5 44mm,
Blokhut Groningen 5x3 44mm Image
Blokhut Groningen 5x3 44mm
Een uniek model blokhut. Dit model heeft, in tegenstelling tot andere blokhutten van deze grootte wél een kamerindeling. Of beter gezegd: het heeft 2 aparte ruimtes met elk een eigen ingang. Het linker gedeelte van de blokhut is te vergelijken met een blokhut van 3 x 3 meter. Met een binnenruimte van 2.71 x 2.71 is het een grote ruimte om bijvoorbeeld wat fietsen, een barbeque en nog wat spullen in op te bergen. Het kleinere hokje van 1.96 x 2.71 m is vooral geschikt om bijvoorbeeld tuingereedschap in op te bergen, waarbij je het vieze tuingereedschap en "schone" andere spullen van elkaar gescheiden houdt. Uiteraard is het ook mogelijk om dit model in andere afmetingen te laten ontwerpen door een van onze maatwerk-adviseurs. Het is zodoende mogelijk om allerlei aanpassingen te verwerken in het huidige model. Het beste kunt u hiervoor even contact met ons opnemen, dan kunnen wij u daar vrijblijvend over informeren. Ook kunt u gewoon langskomen in onze showroom of een afspraak maken, dan reserveren we ruim de tijd voor u in onze showroom. Vanaf €2599,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL) Mogelijkheden van de blokhut Groningen 5x3 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
vanaf €2599
2,
0,
,
Blokhut Groningen 5x3 44mm,
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm Image
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm
Deze blokhut had eigenlijk ook in het rijtje houten chalets mogen staan. Het is namelijk eentje met een aardige kamerindeling. Het woonkamergedeelte is 4.21 x 3.65 en dus ruim voor een keuken en zithoek. De kleine kamers zouden elk kunnen fungeren als een slaapkamer, maar wellicht kan 1 beter worden gebruikt als slaapkamer en de ander voor een badkamer. De voorzijde is voorzien van veel glas, waardoor er veel licht naar kan komen. De luifel van blokhut Vinkeveen zorgt voor een fijne plek om buiten te zitten, ook als het regent.
vanaf €5989
2,
0,
1,
Blokhut Vinkeveen 6x4.5 44mm,
Blokhut Gouda 5x4 44mm Image
Blokhut Gouda 5x4 44mm
Dit model is bijzonder door het vele glas dat aan de voorkant zit. Hierdoor komt er een stuk meer licht naar binnen dan vergeleken met andere blokhutten. Uiteraard is dit model ook weer voorzien van dubbel glas. Door de ruime hoeveelheid aan licht dat naar binnen kan is dit model ideaal als atelier of om je hobby in te beoefenen. Echt licht is altijd mooier dan kunstlicht en daar blinkt deze blokhut in uit. Bent u wel op zoek naar iets in deze afmeting van 5x4, maar is dit toch niet het model dat u zoekt? Probeer dan eens Blokhut Zeeland 5x4. Of wellicht biedt ons maatwerkprogramma een oplossing voor uw. Daarmee kunnen we namelijk samen met u een blokhut ontwerpen. Het Cabinplanner maatwerkprogramma is zeer uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. Kom anders eens langs in onze showroom en laat u overtuigen! Vanaf €3399,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL) Mogelijkheden van de blokhut Gouda 5x4 vloerisolatie dakisolatie bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten dakgoot kunststof / dakgoot zink maatwerk montage
vanaf €3399
2,
0,
1,
Blokhut Gouda 5x4 44mm,
Blokhut Roberto 5.6x4 Image
Blokhut Roberto 5.6x4
Blokhut Roberto is een ontwerp van een verkoopadviseur van ons: Robert. Robert heeft dit model speciaal voor een tuinpark ontwikkeld in Zoetermeer. Dit model kenmerkt zich door een extra afgesloten ruimte. Deze ruimte in de blokhut is bijzonder handig voor tuingereedschap en dergelijk: geen vies tuingereedschap in het recreatieve gedeelte van de blokhut. Tevens is model Roberto voorzien van een mooie luifel van 1 meter diep. Dit model is uitgevoerd in een houtdikte van 44mm, maar is ook in andere houtdiktes te verkrijgen. Op de afbeelding is dit model geschilderd in een lichte grijs/blauwe kleur gecombineerd met wit voor de ramen en deuren. Dit geeft blokhut Roberto zoals hij hier staat een zeer "stranderige" uitstraling. De mogelijkheden om blokhutten verschillende soorten uitstralingen te geven zijn enorm, zoals hier is te zien door middel van de verf. Mogelijkheden van Blokhut Roberto 5.6x4 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
prijs op aanvraag
2,
0,
,
Blokhut Roberto 5.6x4,
Blokhut Zeeland 5x5 44mm Image
Blokhut Zeeland 5x5 44mm
De Blokhut Zeeland 5x5 is één van de grotere modellen blokhutten in de houtdikte van 44mm. Deze blokhut is voorzien van een luifel van één meter. Bijzonder handig om het raam op een tocht-stand te laten staan zonder dat er water naar binnen kan regenen. Dit model is afgewerkt met een zwarte verfbeits voor de wanden en een witte verfbeits voor de ramen en deuren (zie afbeeldingen). In dit geval is gebruik gemaakt van Hermadix Hourdecorverfbeits. Het dak is voorzien van metalen dakpanprofielplaten. Deze dakpanprofielplaten zijn ook in de kleur zwart geplaatst en zorgen voor een extreem lange levensduur. Dakpanprofielplaten hebben namelijk doorgaans een levensduur van meer dan 30 jaar. Een alternatief zou zijn dakshingles. Deze blokhut is geplaatst door ons eigen bouwteam. Onderaan deze pagina ziet u een afbeelding met een veranda van 1.5m diep aan de voorzijde: dit is optioneel. Mogelijkheden van de blokhut Zeeland 5x5 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
vanaf €3789
2,
0,
,
Blokhut Zeeland 5x5 44mm,
Blokhut Zeeland 6x6 44mm Image
Blokhut Zeeland 6x6 44mm
Dit model haalt echt het onderste uit de kan. Blokhut-balken mogen in de regel maximaal een lengte hebben van 6 meter. Deze vuistregel wordt gebruikt, omdat anders de balken teveel krom kunnen trekken en een veilige en sterke constructie niet kan worden gegarandeerd. Blokhut Zeeland 6x6 maakt in het bijzonder gebruik van deze kennis. Elke wand is, zoals u waarschijnlijk al vermoedde, 6 meter lang. Dat zorgt voor een binnenruimte van 5.91 x 5.91 meter, zoals ook hier op de afbeelding rechts te zien is (klik voor een vergroting). Deze afbeelding is een top-view van de binnenzijde van de blokhut. De dubbele deur aan de voorzijde is ook links te plaatsen, dan komt het dubbele raam vanzelfsprekend aan de linkerkant. De gehele collectie "Zeeland" is voorzien van 44mm dikke wanden. Zoals ook bij andere modellen is het bij dit model ook mogelijk om een terras aan de voorzijde te plaatsen (zie afbeelding links). Bij deze wanddikte leveren wij standaard Premium ramen en deuren. Deze Premium ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas en zijn van zware kwaliteit. Al onze blokhutten zijn goed te isoleren door middel van vloerisolatie en dakisolatie-pakketten. De vloerisolatie plaatsen wij onder de houten vloer en de dakisolatie plaatsen wij op het houten dak. Indien we dakisolatie plaatsen adviseren wij altijd gebruik te maken van dakpanprofielplaten. Meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op! Vanaf €4769,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL) Mogelijkheden van de blokhut Zeeland 6x6 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
vanaf €4769
2,
0,
,
Blokhut Zeeland 6x6 44mm,
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm Image
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm
Dit model is een van de grotere blokhutten in ons assortiment zonder verdere kamerindelingen. Als u opzoek bent naar een model met kamerindeling, kijk dan naar onze houten chalets. Blokhut Steenwijk heeft een zeer grote binnenruimte van 5.71 x 4.71 meter en een lange luifel om de gezellige warme dagen onder door te brengen. De dubbele deur die u op de afbeelding ziet staan is ook aan de rechterkant te plaatsen, zodoende de 2 ramen aan de linkerkant komen. Standaard worden onze blokhutten geleverd met een houten vloer en dakshingles als dakbedekking. Het is uiteraard ook mogelijk om dakpanplaten op het dak te laten monteren, dat geeft toch wel een heel andere uitstraling. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen. Vanaf € 5449,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL) Mogelijkheden van Blokhut Steenwijk 6x5 - vloerisolatie - dakisolatie - bitumen dakshingles / dakpanprofielplaten - dakgoot kunststof / dakgoot zink - maatwerk - montage
Vanaf €5449
2,
0,
,
Blokhut Steenwijk 6x5 44mm,
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm Image
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm
Dit model blokhut kenmerkt zich door een zijluifel of overkapping waar in de warme zomerdagen wat afkoeling kan worden gezocht tegen de warme zon. Dit model is voorzien van een blokhut-gedeelte van 3x3 en heeft een binnenruimte van 2.71m x 2.71m. Het overdekte gedeelte is ook ongeveer 3x3 meter, zodat er een ruime hoek loungeset in past. Blokhut met plat dak Het platte dak werken wij af met EPDM rubber (à €475). Dit is een topkwaliteit product dat tot 40 jaar meegaat. De afvoer kan aan de achterkant van de blokhut worden bevestigd, door 2 waterpijpen in de hoeken van de blokhut. Het is hier bijvoorbeeld nog mogelijk om een waterton te bevestigen of het water naar beneden te laten afvoeren.
vanaf €2699
2,
0,
,
Blokhut Oudekerk 5.9x3 44mm,

Blokhutten komen in alle soorten en maten. Groot, klein, met veranda, met dubbele deuren bijna alles is mogelijk. Blokhutten zijn een grote kostenpost voor de meeste mensen. Dus u wilt zeker weten dat het goed zit. Kom daarom naar ons. Wij leveren goede kwaliteit blokhutten zonder dat u er erg veel voor moet betalen.

Het traject

BlokhuttenAllereerst is het handig dat u voor zichzelf bepaalt wat voor blokhut u zou willen hebben. Wij hebben namelijk zoveel verschillende blokhutten staan dat het de zoektocht naar de juiste enorm zou vergemakkelijken. De mogelijkheden zijn divers, maar mocht u toch niet slagen dan is er de optie om de blokhutten opmaat te leveren. Wij kunnen alles precies aanpassen om bij uw wensen aan te sluiten. Vervolgens zullen wij een pakket met alle onderdelen bij u thuis afleveren.

De bouw

De bouw van de blokhutten kunt u volledig aan ons overlaten. Het is doorgaans een klus die wordt onderschat en u doet er dus verstandig aan deze uit te laten voeren door de professional. Mocht u het toch zelf willen doen, dan leveren wij een papieren handleiding bij de blokhutten. Hier staat stapsgewijs in hoe de onderdelen in elkaar moeten passen. Er staat onder andere een opsomming van de onderdelen van de blokhut voorin. Het is zaak dat u dat van tevoren goed doorloopt op eventuele missende stukken. Het is namelijk erg frustrerend en gevaarlijk om door te gaan, terwijl er essentiële dingen het bouwwerk kunnen verzwakken. Ook is het belangrijk om het juiste gereedschap in huis te hebben.

Onderhouden van uw aankoop

Het goed onderhouden van uw blokhut is erg belangrijk, want anders zal het hout snel worden aangetast door het weer. Blank hout neemt namelijk snel vocht in zich op wat het rottingsproces in gang zet. Vooral de constante afwisselingen van vocht naar nat maakt het extra gevaarlijk. Om dit tegen te gaan kunt uw blokhut beschermen met een goede deklaag. Hier kunt verf, beits of impregneer voor gebruiken. Daarbij moet u natuurlijk wel voor een goede kwaliteit kiezen. Om het u gemakkelijk te maken, verkopen wij dit ook en de kwaliteit is uitstekend.

Service

Onze service moet ervoor zorgen dat mensen zich bij ons thuis voelen en dat ze graag een van onze blokhutten uitzoeken. Het komt allemaal neer op vertrouwen. Wij proberen een basis te creëren van vertrouwen om een band met de klant op te bouwen. Zo werken wij al jaren en willen dit ook in de toekomst zo blijven doen.