Houten chalets

Een chalet voor in de achtertuin, op uw eigen ideale vakantiebestemming of misschien op een totaal andere plek? Alles is mogelijk. De plek maakt niet uit maar het chalet zelf natuurlijk wel. Wij hebben zo goed als zeker wat u wilt hebben.

Houten Chalet MonvisoOntspanning

Een houten chalet dient ter ontspanning. Even wegdromen van de rompslomp van het gewone leven. Even geen stress meer van uw drukke baan, de kinderen of andere verplichtingen. Bij de meeste chalets wordt een mooie veranda geleverd, waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon, de frisse lucht en een lekker drankje.

De mogelijkheden

In het begin werd al gezegd dat we altijd het juiste chalet voor u hebben. Dit komt door ons uitgebreide assortiment. Eén houten chalet zou u toch zeker wel moeten bevallen? Eerlijk gezegd zien wij dat heel veel mensen toch voor een maatwerk chalet kiezen. De houten chalets op maat kunnen precies aan uw wensen worden aangepast. Zo kunnen we ook samen met een architect een houten chalet om in te wonen voor u ontwerpen. Door onze uitgebreide ervaring en gevoel voor trends weten we precies wat werkt en wat niet werkt. Ook een juiste kamerindeling ontwerpen op basis van uw wensen is een expertise die wij ons eigen hebben gemaakt.

Onderhoud en levensduur

Een chalet is een dure aankoop en mede daarom wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten. Dit kunt ten eerste doen door het goed te onderhouden. Omdat het een houten gebouw betreft is verf een goed middel om mee te beginnen: zorg dat het tegen de regen kan. Ook kunt u kiezen voor beits of impregneer dat zal het houten karkater beter vast kunnen houden: het is enigszins doorschijnend. Verf is juist erg dekkend en zorgt ervoor dat er niks van het hout overblijft. U kunt alle drie producten bij ons krijgen.

Service

U zult het gelijk bij binnenkomst merken dat wij een servicegericht bedrijf zijn. Wij proberen u niet alleen een houten chalet te verkopen, maar ook een goede behandeling te geven. Wij proberen met al onze klanten te binden om uw vertrouwen te winnen. Het is ons duidelijk geworden dat dat onze manier moet zijn om onze klanten op hun gemak te stellen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de producten of het bedrijf dan horen wij dit graag. We proberen er altijd iets mee te doen, maar soms lukt dit niet of kan dit niet. In ieder geval hopen wij u zo snel mogelijk bij ons in de showroom te mogen verwelkomen om een chalet te verkopen.