Een houten garage kan een leuke toevoeging zijn op uw tuin of oprit. Het heeft meer karakter dan een stenen garage en past vaak goed in zowel moderne als klasse setting. Natuurlijk wilt u ook een garage die stevig is en lang mee zal gaan. Wij bieden kwaliteitsproducten, waar u lang plezier van zult hebben.

De mogelijkheden

Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden om iedereen te kunnen bedienen. Iedereen heeft namelijk andere wensen met betrekking tot een houten garage. Er zijn hele sobere enkele garages beschikbaar, maar ook uitgebreide dubbele garages. Mocht u niet kunnen slagen met de varianten die wij in de showroom hebben staan dan kunt u overwegen om een garage opmaat te laten maken.

Geef hout aandacht

Het nadeel van houten garages is dat het veel aandacht vraagt. Houten bouwwerken moeten namelijk goed beschermt worden met een dekmateriaal. Hierbij moet u denken aan verf, beits of impregneer. Stuk voor stuk prima producten met elke hun eigen voor- en nadelen. Kunt u het houten karakter erg waarderen, kies dan voor een beits of impregneer. Verf laat namelijk weinig van het hout over.
U kunt kwaliteitsverf, beits en impregneer bij ons krijgen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen ergens anders deze producten aan te schaffen. U bent er echter van verzekerd goede producten te krijgen, wanneer u deze bij onze aanschaft. Dit zal zeker nodig zijn bij een houten garage.Houten garage zuid holland 4x6 plattegrond

De bouw van de houten garage

De bouw komt volledig voor u eigen rekening. Wij regelen alleen het bouwpakket en de verzending ervan. Het pakket met alle houten onderdelen zal bij u thuis worden afgeleverd. Hierbij zit onder andere een handleiding om de bouw enigszins te vergemakkelijken. De handleiding bevat onder andere een lijst met alle onderdelen. Zaak is om deze lijst van te voren goed bij langs te lopen. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn om een onderdeel te missen.

Denk na over uw wensen

Het is verstandig om van te voren te bedenken wat u precies verlangt en te denken waar de garage moet komen te staan, want u kunt zichzelf en ons ook veel tijd besparen. Door binnen een bepaald kader te kunnen werken, is het makkelijker om u te kunnen helpen. Hierdoor wordt het indirect het eindresultaat ook beter. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons in de showroom.