Houten garages

Een houten garage kan een leuke toevoeging zijn op uw tuin of oprit. Het heeft meer karakter dan een stenen garage en past vaak goed in zowel moderne als klasse setting. Natuurlijk wilt u ook een garage die stevig is en lang mee zal gaan. Wij bieden kwaliteitsproducten, waar u lang plezier van zult hebben.

De mogelijkheden

Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden om iedereen te kunnen bedienen. Iedereen heeft namelijk andere wensen met betrekking tot een houten garage. Er zijn hele sobere enkele garages beschikbaar, maar ook uitgebreide dubbele garages. Mocht u niet kunnen slagen met de varianten die wij in de showroom hebben staan dan kunt u overwegen om een garage opmaat te laten maken.

Geef hout aandacht

Het nadeel van houten garages is dat het veel aandacht vraagt. Houten bouwwerken moeten namelijk goed beschermt worden met een dekmateriaal. Hierbij moet u denken aan verf, beits of impregneer. Stuk voor stuk prima producten met elke hun eigen voor- en nadelen. Kunt u het houten karakter erg waarderen, kies dan voor een beits of impregneer. Verf laat namelijk weinig van het hout over. U kunt kwaliteitsverf, beits en impregneer bij ons krijgen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen ergens anders deze producten aan te schaffen. U bent er echter van verzekerd goede producten te krijgen, wanneer u deze bij onze aanschaft. Dit zal zeker nodig zijn bij een houten garage.

De bouw van de houten garage

Wij kunnen u volledig ontzorgen door de montage van de houten garage voor onze rekening te nemen. Wij hebben ons eigen bouwteam en met onze ervaring zal uw Houten Garage het mooiste staan.

Houten garage zuid-holland 3.2x5.2 floorplanDenk na over uw wensen

Het is verstandig om van te voren te bedenken wat u precies verlangt en te denken waar de garage moet komen te staan, want u kunt zichzelf en ons ook veel tijd besparen. Door binnen een bepaald kader te kunnen werken, is het makkelijker om u te kunnen helpen. Hierdoor wordt het indirect het eindresultaat ook beter. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons in de showroom.