Stoere industriële lampen voor blokhutten en buitenverlichting

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw blokhut of het terras bij uw woning een stoere uitstraling te geven? Kies voor stoere industriële lampen! Industriële lampen hebben in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit is onder meer terug te zien in het feit dat steeds meer interieurstylisten industriële lampen in de door hun ingerichte woningen gebruiken. Naast de mogelijkheid om een industriële lamp in een woon-, slaap- of werkkamer te gebruiken, kunt u er ook voor kiezen om de lampen aan de buitenmuur of in een blokhut te hangen. Zo heeft u ook buitenshuis voldoende licht!

Tip: wilt u het interieur van uw blokhut of terras op een andere manier stoerder maken? Kies dan voor een stellingkast. Ook een stellingkast valt onder de industriële woningelementen. Met een stellingkast heeft u daarbij direct meer opbergruimte.

Een geschikte industriële lamp vinden

Industriële lampen worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan grove, ietwat grote industriële lampen en de chiquere, kleinere modellen. Daarbij heeft u de keuze tussen een authentieke industriële lamp, gered van de sloop en zorgvuldig gerestaureerd, en een industriële namaaklamp die in China is geproduceerd. Deze namaaklampen zijn vaak iets goedkoper dan de authentieke modellen, maar daardoor niet per definitie minder mooi.

Het is aan te raden om een bezoek aan een woonwinkel bij u in de buurt te brengen, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden die u heeft met een industriële lamp. Ook online zijn er verschillende webwinkels die industriële lampen verkopen.

 

Stoere, grote industriële lampen voor buiten

In een blokhut of op het terras wordt vaak gebruik gemaakt van een wat stoerder model industriële lamp. Dit betekent vaak dat men kiest voor de grotere modellen, die opvallen op de grove buitenmuur. Bij een blokhut is het enigszins afhankelijk van het formaat blokhut wat u heeft, welk type industriële lamp het meest geschikt is. In een compacte blokhut kan een grote lamp te nadrukkelijk aanwezig zijn, terwijl de kleinere industriële lampen hier wellicht wegvallen. Welk type industriële lamp past het beste bij uw blokhut?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met een industriële lamp? Er zijn verschillende interieurstylisten die de door hun ingerichte woningen op een persoonlijke blog delen. Dit geeft u wellicht nieuwe inspiratie en brengt u op ideeën, waar u zelf nooit eerder aan had gedacht.