Tover je blokhut om tot een relaxed paradijsje!

Het wordt steeds populairder: de blokhut. Dé plek om even lekker te ontspannen na een lange werkdag, of in het weekend af te spreken met vrienden. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Hier lees je hoe je dit het best aanpakt en je blokhut omtovert tot een relaxed paradijs!

 

Tweede huis

Een belangrijkere reden voor een blokhut is uiteraard een extra plek náást de woonkamer waar je normaal zit. Een plek om te ontspannen, verjaardagen te vieren, een soort chillruimte. Om je hier volledig op je gemak te voelen is de inrichting belangrijk. Een lekkere ligbank is een aanrader, maar ook een tafel met bijpassende stoelen om een drankje te doen met vrienden mag zeker niet ontbreken. Je kunt ervoor kiezen dezelfde interieurstijl te kiezen als in de woonkamer, maar misschien is het fijner juist iets compleet anders te proberen, zodat je je echt in een andere wereld waant.

 

Leef je uit!

Om je echt thuis te voelen in je eigen ‘paradijs’ moet je jezelf er uren kunnen vermaken. Zorg er dus voor dat je voldoende spullen hebt om je bezig te houden. Dit kan door een PlayStation aan te sluiten, een dartbord neer te hangen of een biljarttafel neer te zetten, afhankelijk van je interesses. Alle tijd voor jezelf om bij te komen na een inspannende dag. Als alleen zijn niks voor jou is, nodig dan je beste vrienden uit en maak er samen met hen een onvergetelijke avond van!

 

Zorg voor privacy

Wanneer je lekker aan het relaxen bent heb je natuurlijk geen zin in pottenkijkers rondom de blokhut, met jaloezieen zorg je voor deze privacy. Deze lamellen worden perfect passend gemaakt voor iedere situatie. Ook zijn goedkope shutters een populaire optie om je privacy te vergroten., en zo in alle rust te genieten van je vrije avond. Deze raambekleding, ook wel binnenluiken genoemd, is erg sfeervol en past perfect binnen verschillende interieurs.

 

Beginnen jouw handen ook te jeuken om een eigen paradijsje te creëren? Met deze tips ga jij je er vast en zeker helemaal thuis voelen!