Maatwerk houten chalet Oostveen 69m2

prijs op aanvraag

Een plaatje, al zemaatwerk-houten-chalet-oostveen-floorplanggen we het zelf. Dit maatwerk houten chalet was een maatwerk ontwerp en is dus helemaal naar de wensen van een klant van ons ingericht. Dit houten chalet is gemaakt in een houtdikte van 68mm. Deze houtdikte zorgt al voor een aardige isolatiewaarde. Daarbij is er in dit geval ook gebruik gemaakt van vloer- en dakisolatie. Hiervoor gebruiken wij PIR-platen die in verschillende diktes kunnen worden aangebracht. De meeste warmte gaan via het dak en bovenkant verloren, dus een 68mm wand van hout en vloer- en dakisolatie zorgen al voor een aangenaam leefklimaat. Uiteraard is er in de koudere maanden wel een verwarming nodig, maar dit houten chalet is wel zeker goed warm en aangenaam te krijgen. Dit model is ook voorzien van topkwaliteit dakpanprofiMaatwerk houten chalet Oostveen van bovenafelplaten. Dit zijn metalen platen met in de vorm van dakpanprofielen, hierdoor lijk het een beetje op een dakpannen dak. Deze dakpanprofielplaten zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gaan zeer lang mee: meer dan 30 jaar!

Dit model heeft een totale oppervlakte van 69m. De breedte is 6 meter en de diepte is 11.5 meter. Van binnen zit er nog een kamerindeling in. Klik anders eens op de onderstaande afbeeldingen voor een vergroting hiervan.

prijs op aanvraag

Mogelijkheden van Houten Chalet Oostveen

maatwerk-houten-chalet-oostveen-achterkant
maatwerk-houten-chalet-oostveen-binnenMaatwerk houten chalet Oostveen aan het water Maatwerk houten chalet Oostveen (nacht) Houten Chalet Oostveen in grijs-wit

Geef een reactie