Houten chalet Asva 6×6

Vanaf € Houten chalet Asva met terras9364,=

Dit model houten chalet is voorzien van ruim terras in L-vorm aan de voorkant en zijkant van het chalet. Zoals op de afbeelding onderaan te zien is, is dit model opgedeeld in 3 aparte ruimtes. Hiervan zou bijvoorbeeld 1 ruimte gebruikt kunnen worden als slaapkamer en de andere als een ruimte badkamer. Ook is de ruimte voorzien van een kleine veriepingsvloer. Handig voor spullen op te bergen, maar ook te gebruiken als extra plek om te slapen. Houten chalet Asva is een multifunctioneel chalet en lijkt op het model Stadskanaal.

Uiteraard wordtHoute chalet Asva binnenkant dit model geleverd met houten vloer en standaard dakshingles. Het is echter te overwegen, vooral als u dakisolatie neemt, om te kiezen voor dakpanprofielplaten. Dit zijn metalen platen in de vorm van dakpannen. Deze zijn onderhoudsvriendelijk en gaan minimaal 30 jaar mee. We hebben het model Asva in 2 uitvoeringen, namelijk 44mm houtdikte en een dikkere variant van 68mm houtdikte. Een dikkere wanddikte heeft een hogere isolatiewaarde en in de regel gaan deze ook langer mee. Ook is het model helemaal op maat te maken en in te richten naar wens, neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze showroom.

Vanaf € 9364,= (44mm houtdikte) (incl. transport NL)
Vanaf € 12799,= (68mm houtdikte) (incl. transport NL)

Mogelijkheden van Houten chalet Asva Houten chalet Asva in Spanje6×6

Afbeeldingen

Houten chalet asva overzicht

Andere interessante modellen

Kijk ook eens naar de volgende modellen: Asva 6×8 of het model Stadskanaal. Dit zijn vergelijkbare modellen met een verdiepingsvloer.

Geef een antwoord