Blokhut met overkapping?

Op zoek naar een blokhut die niet alleen voor de opslag van uw spullen is bedoelt, maar waar u ook lekker onder kan schuilen tegen de zon, dan wel de regen? Dan bent u dus op zoek naar een blokhut met overkapping. Blokhutten met overkapping zijn er in vele soorten en maten leverbaar. Er zijn enkele verschillende soorten stijlen die elk een andere uitstraling krijgen. Met de kleur (verf) is veel te doen, maar natuurlijk ook met het model zelf. In de blogpost van vandaag ga ik daar verder op in.

Blokhut met achterwand in de overkapping

Zoals hieronder is weergegeven is het mogelijk om de achterwand van de blokhut door te laten lopen. Zodoende is het mogelijk om de wand precies op de rand van het erft te plaatsen en de blokhut zo ook een functie krijgt van schutting. Dit model hieronder is 5 meter breed en heeft een diepte van 2.6 meter. Dit model is bijvoorbeeld ook te maken met een ander type dak, zoals een blokhut met overkapping met plat dak.

Zadeldak blokhut met overkapping

Blokhut met plat dak

Hieronder is dus eigenlijk hetzelfde model weergegeven, maar nu met een plat dak. Het geeft echt een compleet andere uitstraling. Onze blokhutten met platte daken worden altijd geleverd met een kleine helling in het dak, maar doordat er een dikke partij aan boeidelen om het dak zitten is dit verloop niet zichtbaar.

Blokhut met plat dak

Ook is het mogelijk hetzelfde ontwerp te maken met een overkapping aan de voorzijde, achterzijde of rechterzijde van de blokhut. Ook zijn nog andere typen daken mogelijk. Bijvoorbeeld een lessenaarsdak. Eigenlijk is er altijd voor elk wat wils. Bezoek onze website en laat u inspireren of bezoek onze showroom en maak kennis met ons en onze maatwerk CabinPlanner software waarmee we in een handomdraai de mooiste tuinhuizen met overkapping voor u maken!

Geef een reactie