Dé trends van 2016 voor de perfecte kantoorinrichtingen!

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends voor de inrichting van je kantoor. De trends van dit jaar zijn erg simpel en dus erg makkelijk te realiseren in de eigen werkomgeving. De houten kantoormeubels blijven altijd goed in de smaak vallen!

Een draadloos kantoor
Heel veel bedrijven werken al met laptops, tablets, ect. Maar de kabels van de computers, radio en televisie mogen niet zichtbaar zijn. U moet dus al die snoeren gaan verstoppen. Met een kabelslang of met een kabelgrip kunt u de snoeren makkelijke en snel wegwerken, ook zijn er bureaus te koop waar die kabels in verdwijnen.

Neem groen mee naar binnen
Naast de gezelligheid die planten met zich meebrengen zorgen zo ook voor zuurstof. Tegenwoordig is een plant niet genoeg, veel kantoren gaan creatief aan de slag. Zo plaatsen ze een houten paneel tegen de muur en stoppen ze deze vol met allerlei soorten bloemen en planten. Ook wordt er vaak een verticale tuin of houtenbalk aan het plafond bevestigd en ook deze worden mooi opgemaakt met bloemen en planten. Dit geeft een gemoedelijke en huiselijker sfeer aan het kantoor.

Loungen in de pauze
Op grotere kantoren komt het vaak voor, aparte ruimtes of plekken in het pand voor de medewerkers om te ontspannen, zogenaamde loungeplekken. De ruimte wordt ingericht met comfortabele stoelen, banken, zitzakken en soms wordt er een complete relaxruimte ingericht. Ook is een multifunctionele kantoorruimte in opmars. Niemand heeft een vaste plek, de bureaus worden vervangen door één grote tafel waar iedereen aan kan werken, een sta-tafel waar aan wordt vergaderd en een kleine keuken met een koffie en thee automaat.

Ben je toch niet weg van de trend van 2016? Een kantoor met vaste werkplekken, bureaus en aparte vergaderruimte met tafels en stoelen is ook niks mis mee. De Kantoor Groothandel kan u hier mee helpen!

Geef een reactie