Breng uw buitenruimte tot leven met Blokhutwereld

Van tuinhuizen tot chalets, wij creëren uw perfecte buitenverblijf met eerlijk advies en scherpe prijzen

Blokhutwereld

Bij Blokhutwereld specialiseren we ons in het leveren van maatwerk houten constructies door heel Nederland, van een sfeervol tuinhuis en praktische opslagschuren tot elegante overkappingen en volledige houten woningen. Onze website staat vol met inspirerende projecten om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is, omdat geen twee van onze creaties hetzelfde zijn.

Ons team van gepassioneerde specialisten in houtbouw, zet zich in om uw droomconstructie van hout niet alleen te ontwerpen en te produceren, maar ook te plaatsen met een efficiëntie die u zal verbazen. We heten u van harte welkom in onze showroom, waar we samen met u kunnen werken aan het realiseren van uw droomproject!

Deskundig advies

Bij Blokhutwereld begrijpen we dat de keuze tussen een tuinhuis en een blokhut belangrijk is en vaak vragen oproept. Laat ons u verzekeren: u bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies en kwaliteitsconstructies.

Een tuinhuis dient vaak als een elegante opslagplek of een rustige ontspanningsruimte in uw tuin, gekenmerkt door zijn lichtere bouwstructuur. Een blokhut daarentegen, vervaardigd met stevige houten balken, biedt de robuustheid en warmte van een echt thuis. Het is de ideale keuze als u op zoek bent naar een leef-, werk- of slaapruimte met een duurzaam karakter.

Of u nu opteert voor het praktische van een tuinhuis of de stevigheid en veelzijdigheid van een blokhut, Blokhutwereld staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat ons uw droom werkelijkheid maken – wij hebben de expertise en het aanbod om aan al uw wensen te voldoen.

2 (2)

Tuinhuizen

Ontdek onze uitgebreide selectie van zorgvuldig vervaardigde en prachtig ontworpen tuinhuizen. Van compacte opslagoplossingen tot ruime werkplaatsen, we hebben een assortiment dat zeker aan uw behoeften voldoet.

Blokhutten

Ontdek onze uitgebreide selectie van zorgvuldig vervaardigde en prachtig ontworpen tuinhuizen. Van compacte opslagoplossingen tot ruime werkplaatsen, we hebben een assortiment dat zeker aan uw behoeften voldoet.

Tuinkantoren

Wij geloven dat een thuiskantoor meer moet zijn dan alleen een functionele ruimte. Het moet een plek zijn waar je graag tijd doorbrengt. Daarom zijn onze houten tuinkantoren ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in het achterhoofd.

Waarom kiezen voor Blokhutwereld ?​

Wij bieden uitzonderlijke kwaliteit, onverslaanbare prijzen, 

en een gepersonaliseerde service die het verschil maakt !

Enkele reviews van onze klanten​

Bekijk waarom onze klanten voor Blokhutwereld.nl kiezen. 

Uw tevredenheid is onze grootste beloning!

klaas de jong
klaas de jong
2024-02-24
Bij deze mensen vorige jaar een blok hut gekocht en laten plaatsen. Erg prettig geholpen door de heren en vakkundig geplaatst door aardige en betrouwbare vaklui. Er is geen betere op het gebied van blok hutten. nogmaals hartelijk dank Familie de Jong landsmeer.
Karo Dalia
Karo Dalia
2024-02-11
Heel lang nagedacht te hebben voor het aanschaffen van een mooie blokhut. Ben ik uiteindelijk bij Blokhutwereld terechtgekomen. Samen een ontwerp gemaakt en er werd goed geluisterd naar mijn ideeën en wensen. Uiteindelijk werd er een mooie oplossing aangedragen. Het is een mooie L vormige blokhut geworden. Ook hebben ze rekening gehouden met het behouden van een grote boom die al meer dan 15 jaar opdezelfde plek staat. Alles prima naar wens. Nogmaals dank voor de goede service! Van mij 5 sterren zeker verdient.
Mark Raadsman
Mark Raadsman
2024-02-09
Lang zitten puzzelen voor het aanschaffen van m’n blokhut. Ik wist zelf nog niet wat er precies allemaal mogelijk is. Fijn dat er geluisterd is na m’n wensen en ze hebben prima oplossingen aangedragen voor wat ik graag wilde hebben. Ik hem nu een blokhut in de vorm van de letter L. Werkplaats en voldoende bergruimte en de boom die voor mij emotionele waarde heeft kon hierdoor blijven staan. Blokhut staat er nu al even. Alles naar wens Nogmaals dank!. Van mij 5-sterren.
Rik Bergman
Rik Bergman
2024-01-31
Heb een maatwerk blokhut via Blokhutwereld gekocht en deze is geheel volgens onze wensen uitgevoerd. Ook de hardhouten palen fundering en de blokhut is via hun montage partner geplaatst. Ben super tevreden met het product en de kwaliteit. Alles is geïmpregneerd en staat inmiddels in de Jotun Beits We gaan er dit seizoen lekker van genieten.
1500 Sxr
1500 Sxr
2024-01-30
Recreatie Tuinhuis 28m2 op maat laten ontwerpen met vloer, dak en wandisolatie en electra. Nadat de hardhoutenpalenfundering gemaakt was stond het huis heel snel. Alles is naar wens verlopen, gezellige en hardwerkende ervaren bouwers. Nu moet alles in de Blokhutwereld Beits maar dat dat schilderen doen we lekker zelf.
Samir Tamcars
Samir Tamcars
2022-07-06
Sinds kort in het bezit van een hele mooie blokhut. Zeer tevreden over de kwaliteit, service en vakkundigheid. Blokhutwereld raad ik daarom zeker aan!
Sidney Ligthart
Sidney Ligthart
2022-03-24
Goed ontvangen, een fijn gesprek gehad. Direct een ontwerp gemaakt. Het project is mooi gebouwd. En uiteindelijk zeer tevreden.

Maak uw aankoop compleet met onze essentiële afwerkingsproducten!

Primer Jotun

Leuke Tips & Weetjes

Enkele projecten van tevreden klanten :

Veelgestelde vragen ​

Het is mogelijk uw aankoop op te laten bouwen door één van onze montage partners. Dit wordt zeer door ons aangeraden.

Het opbouwen van een blokhut kan complex zijn, maar met enig technisch inzicht of timmer ervaring is het bouwen goed te doen. Blokhutwereld kan u ontzorgen door het bouwen uit te laten voeren door één van onze gecertificeerde montage partners.

Heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op.

De kosten voor verzending van uw blokhut zijn afhankelijk van de grote van de blokhut/chalet en de lokatie/land waar geleverd moet worden. Levering is normaal gesproken direct naast de vrachtwagen. Op aanvraag is lossen op de bouwlokatie vaak ook mogelijk.

De producten worden in pakketten geleverd. Afhankelijk van de grootte van het tuinhuis of chalet kunnen dit 1 of meerdere pakketten zijn.

Ja, dat kan. De goederen zijn af te halen bij onze locatie Amstelveen. Houdt er rekening mee dat het vervoeren van een tuinhuisje een lastige klus is en dat wij geen garantie op het glas kunnen geven indien u zelf vervoert. 

Bij grotere projecten vragen wij een aanbetaling van 40%. Het resterende bedrag moet voor aflevering bij ons binnen zijn. 

Klik hier voor meer informatie over de bestellen en betalen

Dit kan verschillen: bij standaard producten die wij niet op voorraad hebben, zal de levertijd tussen de ongeveer 6 en 8 weken liggen. 

Voor maatwerkmodellen geldt een levertijd tussen de ongeveer 8 en 10 weken nadat de definitieve tekeningen van de fabriek door u zijn geaccepteerd en aan de afgesproken betalingsvoorwaarden is voldaan.

De levertijd kan echter langer zijn in de drukkere leverperiodes (mei - september)

Ja, u kunt altijd uw bestelling telefonisch plaatsen. Het telefoon nummer van Blokhutwereld.nl is 020-6440618. Wij zijn telefonisch bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00u.

Ja, u kunt een extra raam of deur bestellen. Let er goed op, dat u een deur of raam bestelt dat dezelfde houtdikte heeft als uw tuinhuis.

De garantie termijnen van onze producten zijn als volgt: 
- Blokhutwereld eigen merk tuinhuizen 28/44/68/88mm: 1 jaar op productiefouten.

- EPDM: 5 jaar fabrieksgarantie

De garantie wordt verleend mits de goederen goed zijn onderhouden en degelijk en ordentelijk gebruikt zijn.

Voor alle blokhutten geldt dat deze behandeld moeten worden met een impregneer en een dampdoorlatende beits/verf, om de levensduur te verlengen. De deuren moeten aan beide zijden worden behandeld om krom trekken te voorkomen. 

Vochtproblemen vallen niet onder de garantie.

Tip: Vochtproblemen zijn te voorkomen met goede permanente ventilatie (door middel van ventilatie roosters).

Het af en toe een deur of raam open zetten is slechts "luchten".

Voor meer informatie over de garantie kunt u onze Algemene voorwaarden raadplegen.