• Showroom Amstelveen

  Legmeerdijk 276 Amstelveen

  Onze showroom van 400 m² is gevestigd in Amstelveen. Hier hebben we verschillende producten producten uitgestald zodat u een impressie krijgt van alle mogelijkheden. U kunt onze showroom bezoeken op dinsdag tot en met zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Indien u advies wil van één van onze specialisten of een blokhut wil laten ontwerpen kunt u ook een afspraak maken. Bekijk de contactpagina voor onze contactgegevens of verstuur een bericht via het contactformulier rechts op de pagina.

  Impressie showroom

  Klik op de afbeelding rondom deze pagina om een vergroting te zien. Dit zijn uiteraard slechts foto’s: om het echte gevoel van de blokhutten en tuinhuisjes te ervaren raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Amstelveen.

   

 • Geschiedenis van de showroom

  Sinds 2011 hebben wij de deuren geopend middels een showroom in Amstelveen. Waar we voor 2011 vooral een webwinkel waren, tentoonstellen we nu ook onze producten in een ruime showroom in Amstelveen aan de Legmeerdijk 276-6. Ondertussen leven we in 2015 en is er veel veranderd. Zo hebben wij nu een vaste fabriek voor al onze maatwerk blokhutten en zijn we van prijsvechter veranderd in een leverancier van hoge kwaliteit, maar met een eerlijke prijs.

 • Neem contact op!

  Mochten er vragen zijn of heeft u interesse in onze producten en dienstverlening, vul dan het contactformulier in aan de rechterkant van de pagina of bezoek ons in Amstelveen. We zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09u tot 17u. Tot snel!

BlokhutParadijs
Legmeerdijk 276-6
Amstelveen
020-6440618

Blokhutparadijs (Blokhutwereld)
Legmeerdijk 276-6
1187 NL AMSTELVEEN

Tel: 020 – 6440618
E-mail: info@blokhutparadijs.nl