Over ons

 • BlokhutParadijs is een initiatief van BlokhutWereld en is gelanceerd in de zomer van 2013. Door de jaren heen heeft Blokhut Wereld zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van maatwerk. Luxe producten, voor een scherpe prijs en ongekende mogelijkheden met ons maatwerk-programma.

  De geschiedenis

  Blokhut Wereld is in 2008 opgericht en begonnen als een online discounter. Het ging destijds vooral om kleine tuinhuisjes en kleine blokhutjes. Onze doelstelling was duidelijk: een tuinhuis zo scherp mogelijk geprijsd leveren bij onze klanten. Destijds hadden we geen showroom, enkel een website. Na enkele jaren kozen we ervoor om toch een showroom te openen. We wilden graag de producten kunnen laten zien en een betere service kunnen bieden. Eigenlijk waren wij, als blokhut-experts, de webshop ontgroeid en waren we toe aan een nieuwe uitdaging. De showroom in Amstelveen was voor ons dus een logische volgende stap. En het werkte voor: een betere service, meer klantgerichtheid en ook beter contact met de mensen om ons heen. Destijds leverden we producten van allerlei verschillende leveranciers waardoor we een zeer breed aanbod konden leveren. Wel waren we afhankelijk van leveranciers. Het zat ons dwars dat we daar weinig veranderingen in teweeg konden brengen. Ondanks dat we een grote partij waren, konden we (te) weinig “eigen visie” kwijt en hadden we dus te weinig invloed op de producten zelf.
  Dit veranderde toen in 2012 nieuwe banden werden gelegd met een nieuwe fabriek. Deze nieuwe leverancier had als doel de wereld van blokhutten en chalets te veranderen. Samen met deze leverancier kwam Blokhut Wereld tot het Cabinplanner-maatwerkprogramma. Hier hebben we een zeer strenge kwaliteitscontrole gehanteerd op de ramen en deuren. Dit heeft ertoe geleid dat Blokhut Wereld en Blokhut Prardijs nu de echte nummer 1 zijn in maatwerk en dat we nog steeds voor een scherp tarief een geweldig product kunnen leveren.
  Ondertussen leveren we alleen maar “eigen productie” blokhutten, houten garages en houten chalets. Alleen op deze manier kunnen we de echte Blokhut Wereld-kwaliteit en flexibilieit garanderen.

  Experts in maatwerk

  Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere leveranciers dat wij niet alleen zeer voordelige mooie kwaliteit tuinhuizen, blokhutten en houten garages kunnen leveren, maar ook echte specialisten van maatwerk blokhutten en chalets zijn. Wij kunnen samen met u binnen enkele minuten een compleet maatwerk chalet of blokhut voor u ontwerpen. U krijgt direct de prijs en u kunt de tekening mee naar huis nemen: uniek in Nederland!

  Persoonlijk advies

  Voor een grote aankoop zoals één van de blokhutten en of een houten chalet wilt u uiteraard de tijd nemen en goed geïnformeerd worden. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend eerlijk advies-gesprek. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij dan al uw wensen bespreken. Maak direct een afspraak!

BlokhutParadijs
Legmeerdijk 276-6
Amstelveen
020-6440618

Blokhutparadijs (Blokhutwereld)
Legmeerdijk 276-6
1187 NL AMSTELVEEN

Tel: 020 – 6440618
E-mail: info@blokhutparadijs.nl