Maatwerk: Blokhut op maat

Elk maatwerkhuis begint met een idee. U kan met uw ideeën een bezoek brengen aan onze showroom. Hier kunt u kijken of er een blokhut, chalet of tuinhuis is die aan uw wensen voldoet. Dit basis model kunnen we vervolgens geheel naar uw wensen vormgeven. Staat er geen basis model tussen die aan uw wensen voldoet? Geen probleem, wij kunnen samen met u binnen enkele minuten een compleet maatwerk chalet of blokhut voor u ontwerpen. U krijgt direct de prijs en u kunt de tekening mee naar huis nemen: uniek in Nederland!

Ervaring en de juiste software

Bij het ontwerpen van een blokhut maken wij gebruik van een zelf ontworpen software-systeem. Wij zijn de enige in Nederland die met dit programma werken. Dit systeem zorgt ervoor dat wij direct samen met u uw complete blokhut kunnen samenstellen. Ook krijgt u direct de prijs mee en weet u dus direct waar u aan toe bent. Hieronder ziet u een screenshot van de CabinPlanner.

Maatwerk Cabinplanner

De CabinPlanner in combinatie met ons ervaren team van adviseurs kunnen voor u in een handomdraai een ontwerp maken. Met 3d aanzichten en in veel gevallen zijn deze tekeningen ook voldoende voor de aanvraag van een bouwvergunning. Eventueel kunnen wij nóg meer gedetailleerde tekeningen laten ontwerpen door onze architecten voor de aanvraag van een bouwvergunning.

Geïnteresseerd in een blokhut op maat?

Als u geïnteresseerd bent in een maatwerk blokhut, tuinhuis of houten chalet kunt u een afspraak maken via het afspraakformulier. U mag natuurlijk ook zonder afspraak een bezoek brengen aan onze showroom. Of u kunt ons eerst wat vragen stellen via ons contactformulier. De koffie en thee staan voor u klaar!