Blokhutparadijs blokhutten en tuinhuisjes

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren bedrijf van jonge ondernemers. Wij zijn liefhebbers van mooie blokhuttenhouten chalets en houten garagesMaatwerk is ons specialisme; kwaliteit is onze norm.

Maatwerk?

  • – Ontwerp uw project tot in detail
  • – Tot op de cm nauwkeurig
  • – Mogelijkheden te over

Wij begrijpen bijzonder goed dat elk project speciale aandacht vereist. Uw wensen staan bij ons centraal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • – levering van tuinhuis, blokhut, houten garage of houten chalet
 • – montage en oplevering van A tot Z
 • – montage van de fundering
 • – plaatsen van keuken of badkamer in een houten chalet
 • – schilderen van uw product
 • … wij leveren een betrouwbare service!
 

 


Waarom een blokhut van Blokhutparadijs?

Omdat u op zoek bent naar kwaliteit en ontzorging. Tevens vindt u het belangrijk dat u niet teveel betaald (eerlijke prijs) en dat u met een betrouwbare partij in zee gaat. Tevens doen wij dingen anders: standaard in ons assortiment zitten hoge kwaliteit ramen en deuren, maar wij kunnen woonhuiskwaliteit leveren. Voor houten garages bieden wij de mogelijkheid om zeer zware garagedeuren te bestellen. HR++ gewenst in uw ramen? Geen probleem. Kunt u zich vinden in deze punten? Bel ons of bezoek onze showroom in Amstelveen voor meer informatie!

Verschillende soorten blokhutten

In ons standaard assortiment blokhutten zit al een uitgebreid scala aan verschillende modellen. En veel verschillende modellen blokhutten zijn vaak ook weer in verschillende afmetingen te verkrijgen. Standaard hebben de producten in deze categorie dubbel glas en zijn voorzien van wanden vanaf 44mm. Mocht het model blokhut dat u zoekt er niet tussen zitten, dan biedt ons uitgebreide maatwerkprogramma ongetwijfeld uitkomst. Wij hebben uniek maatwerkprogramma en kunnen samen met u in klein ogenblik een blokhut volledig naar wens ontwerpen. Toch op zoek naar een kleiner model? Voor de kleinere tuinhuisjes gebruiken wij een andere houtdikte.

Tuinhuisjes voor iedereen

Voor elk wat wils. Mocht een blokhut niet iets zijn waarnaar u op zoek bent, dan bent u wellicht beter af met een tuinhuisje. Onze tuinhuisjes hebben een houtdikte van 28mm en zijn voorzien van echt glas. Deze modellen zijn vooral geschikt voor de opslag van uw tuinspullen en kunnen met een luifel ook zorgen voor een mooie overkapping om onder te zitten. Als accessoires leveren wij alleen de beste spullen, zoals een verfbeits die 10-12 jaar meegaat, topkwaliteit dakbedekking die tot 40 jaar mee kan gaan en degelijk hang- en sluitwerk.


Wel scherpe prijzen, maar geen discounter

Op internet komt u vele aanbieders tegen die allemaal om hetzelfde strijden: het goedkoopst proberen te zijn. Wij focussen ons op kwaliteit, maar zorgen daarbij alsnog voor een zeer scherpe prijs. Wij zien onszelf niet als een discounter, maar als een specialist die kennis van zaken heeft. Zo kunnen wij voor u het volledige project van A tot Z voor u in handen nemen.

BlokhutParadijs
Legmeerdijk 276-6
Amstelveen
020-6440618

Blokhutparadijs (Blokhutwereld)
Legmeerdijk 276-6
1187 NL AMSTELVEEN

Tel: 020 – 6440618
E-mail: info@blokhutparadijs.nl